Chiau Evelien

Wat moet je nog trainen?
Ik was van in het begin meteen goed vertrouwd met de wiki. Op dat vlak moest ik mij niet veel meer trainen, maar natuurlijk ging het beter en beter naarmate ik er vaker mee werkte. Ik moet vooral trainen om niet teveel tijd te stoppen in details en layout, wat ik graag doe, maar meer tijd besteden aan mijn uitwerking en opdrachten. Uiteindelijk ben ik wel tevreden met het resultaat van de wiki!

Wat heb je geleerd en wat zal je bijblijven
Ik heb vooral geleerd om samen met een groep aan een website te werken. Ik heb hiervoor nog aan website gewerkt met anderen, maar niet met zo'n grote groep, waarin er ook velen onervaren waren met websites. Daarnaast heb ik ook meer geleerd over ons onderwerp en vooral over bronnenvermeldingen, want dit wist ik van tevoren niet precies.

Wat heb je tekort?
Ik denk niet dat ik dingen tekort heb gedaan, we hadden goede afspraken in onze groep over wie wat moest doen en ik heb mijn best gedaan dat zo goed mogelijk te voltooien. Ook heb ik anderen zoveel mogelijk proberen helpen met de wiki.

Heb je voldoende info gevonden? Waar heb je niet gezocht en waar kan je nog zoeken?
Ik heb erg veel informatie gevonden over het onderwerp, zowel op internet als in de bibliotheek. Dit betrof dan boeken, artikels, websites en eindwerken. Meer informatie zou ik kunnen vinden bij de organisaties die zich inzitten voor een niet-zichtbare functiebeperking.

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License